E-twinning Projesi

E-twinning Projemizin amacı ODTÜ GV Okulları arasında gezen 2 kuklamız-Ateş ve Gökkuşağı- ile okullarımız arasında iş birliği ve iletişimi güçlendirmek; kendi kültürümüzü tanımak, okullarımızın bulunduğu şehirleri tanımak ve bilgi alışverişini sağlamaktır. Aynı zamanda kültürlerarası etki için İsviçre'de olan kardeş okulumuz ile de kuklalarımız etki alanlarını büyüteceklerdir.

 

Projemiz ODTÜ GV Danışmanlığında Özel KYÖD-Kocaeli Okulundan başladı. Kuklalarımız Ateş ve Gökkuşağı ODTÜ GV Danışmanlığında Özel Kemerburgaz Bilim Okulu, ODTÜ GV İzmir Okulu'nu gezdi ve şimdi ise ODTÜ GV Danışmanlığında Özel Manisa Ülkem Okulundalar. Sırayla, ODTÜ GV Denizli Okulu, ODTÜ GV Ankara Okulu, ODTÜ GV Kayseri Okulu, ODTÜ GV Danışmanlığında Özel Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı Okulu, ODTÜ GV Mersin Okulunu ziyaret edecek olan Ateş ve Gökkuşağı ardından İsviçre kardeş okulumuza gidecekler. 

 

Proje içinde yer alan proje defteri öğrenciler tarafından gezi ve tanıtım anıları ile dolarken projemiz okullara oyuncak ve/veya kitap yardım kampanyası ile sonlanacaktır. 


Üniversiteler Mahallesi Ihsan Dogramaci Bulvari No:5 06800 ODTÜ - Çankaya / ANKARA

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr

© 2019 ODTÜ Gelistirme Vakfi Okullari • Designed by Activate

Yukarı.